Badeværelse med stor trækommode, spejl og hvidt toilet

Nu er det vel for sent? Næ, sikkert ikke!

Vi har kunder, der er startet på en proces med renovering af deres badeværelse og derefter bliver opmærksomme på vores cirkulære brusesystemer. Det er en ærgerlig fornemmelse, når man nu havde muligheden for at implementere en løsning til gavn for både klima, natur og pengepung, og så blev opmærksom på det for sent. Men mon ikke vi kan nå at få det med?Ofte er det små ændringer, der skal foretages, for at få et vandsparende system med i jeres projekt.

Vi hjælper gerne

Det er sjældent for sent at få installeret Orbitals brusesystem. Der er flere muligheder for at integrere systemet i badeværelset, og det er stor sandsynlighed for, at du godt kan nå at få det med i dit eksisterende projekt.

Vi bistår gerne med at instruere og hjælpe andre entreprenører med at montere teknologien. Kontakt os nu og hør nærmere om hvad der kan lade sig gøre.

Beige badeværelse med bruseniche rundt spejl og stort vindue
Ved at klikke på "Acceptér" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre hjemmesidens navigation, analysere brugen af hjemmesiden og hjælpe med vores marketingindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.