Hvidt badeværelse med toilet og brus

Drømmer du om et nyt badeværelse?

Badeværelset er gået fra at være et rum hvor vi tog et hurtigt brusebad til at være et wellness område, hvor vi slapper af og lader batterierne op. Derfor er kravene til vores badeværelser også blevet større og større med årene.

Den nyeste teknologi på badeværelset er vores Orbital Shower. Det cirkulære brusesystem rengører vandet mens du bader, så du derved kan tage lige så lange bade du vil, uden at det koster dig noget.

Vi har også udviklet Orbital Tap, et håndvaskarmatur til badeværelset, hvor det vand du vasker hænder i bliver renset og genbrugt til at skylle toilettet med.

Orbitals prisvindende og patenterede teknologi er standard i vores badeværelser.

Vi er eksperter

Vi laver rigtig mange badeværelser, og vi er gode til det. Når vi er gode til badeværelser handler det om flere ting.

Først og fremmest handler det om at komme rigtig fra start, og her er det vigtigt at disponere rummet rigtigt. Vi kommer ud til jer og opmåler jeres badeværelse, hvorefter vi optegner rummet, så der bliver plads til det hele, og rummet fremstår smukt og indbydende. Herefter skal der være fuld fokus på byggestyringen, for der er mange håndværksfag der skal til før badeværelset er færdigt. Vi udfører løbende kvalitetskontrol og vi afstemmer med vores kunder hele vejen igennem for at sikre os, at der ikke opstår misforståelser og at vores kunder er tilfredse.

Badeværelse med hvid kommode, hvide klinker og bruseniche
Hvid kontrolskive med blå skærm på hvid væg

Vi hjælper dig med at spare på vand og energi

Hensynet til klima og miljø bliver ofter overset når vi skal have nyt badeværelse. Og det er ærgerligt, for med Orbitals vandcirklulerende produkter er det let at spare på både vand og energi, og på den måde gøre noget godt for både klima, natur og din pengepung.

Plantegning for lille badeværelse

Lille badeværelse

Eksempel på renovering af lille badeværelse i lejlighed

Se eksempel
Plantegning for et mellemstort badeværelse

Mellemstort badeværelse

Eksempel på renovering af mellemstort badeværelse i bolig

Se eksempel
Plantegning for stort badeværelse

Stort badeværelse

Eksempel på renovering af stort badeværelse i bolig

Se eksempel

Vores referencer

Ved at klikke på "Acceptér" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre hjemmesidens navigation, analysere brugen af hjemmesiden og hjælpe med vores marketingindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.