Folk, der går ved siden af ​​bjergsøen

Orbitals vision

Det rene drikkevand har vitaget for givet i generationer, og det er en ting, vi i Danmark har væretstolte af. Det danske grundvand var blandt det reneste i verden og behøvedeingen forarbejdning. Men ferskvand er allerede en mangelvare i mange områder.

I Danmark bruger hver person ca. 100 liter vand om dagen. Hos Orbital er det vores vision at reducere dette til 20 liter om dagen. Derfor udvikler vi hos Orbital teknologi, der gør det muligt at bruge vandet meget mere effektivt.

Orbitals løsninger

Orbital Shower er verdensførste cirkulære bruser. Mens du nyder et langt bad, renser og recirkulerer den vand i realtid, hvilket sparer både vand, energi og CO2.

Orbital Shower er designet til at give dig den perfekte bruseoplevelse, er smart home-kompatibel og byder på forskellige forudindstillinger og tilpasninger.

Orbital Tap er verdens første cirkulære vand hane system. Orbital Tap sparer op til 100 % af vandet, der bruges i vasken, ved at genbruge det til toiletskyl. Som alle Orbital produkter, er det smarthome-kompatibelt.

Badeværelse med bruseniche og håndvask ved havedør
Sort kontrolskive med hvid tekst

Økonomi

Når du bruger færre ressourcer i form af vand og energi, gør du noget godt for vores klima. Men du gør naturligvis også noget godt for din pengepung. Især i de seneste år er det blevet tydeligt, at vi ikke kan tage billig energi for givet. Derfor er de besparelser, du opnår på dit vand- og energiforbrug, også noget, du kan se i familiens budget, uden at det går ud over den behagelige oplevelse.

Vores referencer

Ved at klikke på "Acceptér" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre hjemmesidens navigation, analysere brugen af hjemmesiden og hjælpe med vores marketingindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.