Etagebyggeri med murstensfacade og butikker i stueetagen

Orbital Projects som hovedentreprenør

Orbital Projects er et moderne og professionelt byggefirma, med egne murere, VVS’ere og tømrere, og vi fungerer ofte som hovedentreprenør med ansvar for at gennemføre byggeprojekterne. Vi er en videreførsel af succesen Byggeselskabet Nord, med den tilføjelse, at vi tilbyder Orbitals revolutionerende cirkulære brusesystemer.

Orbital Projects arbejder også for professionelle bygherrer, og vores kunder tæller bl.a. tegnestuer, ingeniørfirmaer, virksomheder, foreninger, offentlige institutioner, hoteller, ejendomsselskaber mv.

Opgaverne varierer meget – fra installation af Orbital brusesystemer i hoteller til store facade-renoveringsprojekter, men også mindre serviceopgaver. Selvom opgaverne er forskellige, er vores tilgang til dem altid den samme: at sikre høj kvalitet gennem god kommunikation, omtanke og samarbejde.

Cirkulation af vand. I stor skala.

Der er ingen tvivl om, at der er god økonomi i at installere Orbitals cirkulære vandsystemer. Det gælder især ved opstarten af større bolig- eller hotelbyggerier. Når man fra starten tænker Orbitals produkter ind i byggeriet, opnår man betydelige besparelser på vand og energi. Samtidig passer vores produkter perfekt ind i den fortælling, som alle virksomheder ønsker at formidle: at man bekymrer sig om vores planets fremtid og ønsker at tage ansvar for at ændre situationen.

Et godt eksempel er vores arbejde for Hotel Guldsmeden Bryggen, hvor vi installerede Orbital Shower i 208 badeværelser.

Badeværelse med grønne klinker glasdøre og hvid bruser

Vores referencer

Ved at klikke på "Acceptér" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre hjemmesidens navigation, analysere brugen af hjemmesiden og hjælpe med vores marketingindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.