To håndværkere i arbejdstøj ser på tegning

Et byggeselskab med en vision

Orbital Projects bygger på skuldrene af Byggeselskabet Nord, der i årevis har leveret moderne og professionel renovering af køkkener og badeværelser, samt totalrenoveringer af lejligheder og huse. Vi er stadig de samme. Topprofessionelle projektledere med års erfaring, og et hold af egne håndværkere. Murere, tømrere og VVS’ere.

Forskellen er, at vi nu forhandler det banebrydende cirkulære brusesystem fra Orbital. En teknologi, der blev udviklet til rummissioner, er nu kommet helt ned på jorden, og er en integreret del at vores renoveringer af badeværelser.

Kom i mål med Orbital Projects

1

Hvordan og hvor meget?

Vi starter med at finde ud af, hvad I har brug for. Det afhænger af jeres behov og jeres budget. Vi snakker med jer om, hvad der kan lade sig gøre. Vi er gode til at tænke ud af boksen og ved, hvad der skal til for at flytte f.eks. vandinstallationer eller bærende konstruktioner. Vi tegner løsningen og sender et tilbud. Nu er vi klar til at gå i gang.
2

Vi bygger sammen

Når vi går i gang med at bygge, har vi jer med på sidelinjen hele vejen. Vi orienterer jer grundigt og løbende om projekt og økonomi, og vi sørger for, at I er involveret og informeret gennem hele processen. Vi stræber efter at gøre processen så hurtig og smertefri som muligt, så I kan føle jer trygge og tilfredse med resultatet.
3

Aflevering og service

Vi gennemgår badeværelset sammen, og laver en liste over eventuelle fejl og mangler. Dem får vi udbedret hurtigst muligt. Vi sikrer at I føler jer trygge og velinformerede om jeres nye badeværelse. Vores erfarne teknikere vil give jer instruktioner om jeres Orbital-løsning: daglig brug, filterskift og garantidetaljer.

Mere end badeværelser

Vi laver rigtig mange renoveringer af køkken og badeværelse. Det er to rum, der har fået en enorm betydning for moderne familier og hvor vi bruger en stor del af vores tid. Men der er også masser af muligheder for at forbedre funktioner og komfort i resten af lejligheden. Det kan være nye gulve, indfræsning af grimme ledninger, etablering af indbygningsskabe, sammenlægning eller opdeling af rum.

Køkken med hvidt indvendigt vindue og moderne lampe

Vores referencer

Ved at klikke på "Acceptér" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre hjemmesidens navigation, analysere brugen af hjemmesiden og hjælpe med vores marketingindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.